Laten we Connexie maken!

Elke dag staat het team van Connexie weer klaar voor ondernemers en medewerkers. We helpen ze met het realiseren van goed werkgeverschap. Dit doen we met een team van gedreven HR-specialisten. Maak kennis met de mensen achter Connexie.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Bekijk dan nu onze vacatures.

Ruimte om te groeien en jezelf te zijn!

Ruimte om te groeien en jezelf te zijn!

Goed werkgeverschap, voor iedereen!

We ondersteunen ondernemers en werknemers om hun volledige potentieel te benutten en ambities te realiseren. Door persoonlijke service, integriteit en digitale innovatie besparen we tijd en inspireren we om te excelleren. Succesvol ondernemen doe je samen, met de juiste partners en connecties.

Great Place to Work

Wij gunnen iedere medewerker een Great Place to Work!

Bij Connexie geloven we dat een positieve en ondersteunende werkomgeving essentieel is voor het stimuleren van succes en groei. We koesteren een bedrijfscultuur waarin teamwerk, open communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Door ons te richten op goed en professioneel werkgeverschap, zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen, wat zich vertaalt naar het leveren van uitstekende diensten aan onze klanten en payrollmedewerkers. Met onze visie, missie en handelen hebben we in juni 2023 het Great Place To Work-certificaat behaald.

Dit team maakt Connexie!

0000