Mario van Leisure Park Toversluis: Een Ondernemer met een visie en toewijding

Mario Spetic, eigenaar van Toversluis Family Fun Parc, is een ondernemer in hart en nieren. Opgegroeid in de horeca, werd zijn passie voor de branche al vroeg gewekt. “Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de horeca en wist dat ik hier later iets mee wilde doen.” Duik in het verhaal van Mario, waarbij samenwerking en gedeeld succes vandaag de dag de fundamenten vormen van zijn ondernemerschap. Ontdek hoe hij zijn levensmotto ‘samen groeien‘ omzet in een inspirerende visie op goed werkgeverschap in de horeca.  

Mario van Leisure Park Toversluis: Een Ondernemer met een visie en toewijding

De start van het ondernemerschap  

In 2006 werd Mario gevraagd om crisismanagement uit te voeren voor Toversluis Family Fun Parc, het grootste recreatiecentrum van west-Zeeuws Vlaanderen. Na een half jaar van intensief werk, besloot hij samen met zijn partner het park over te nemen. “We hebben ons kapitaal gestoken in de herovername van Toversluis,” legt Mario uit. “We wilden het bedrijf nieuw leven inblazen en onze visie tot uiting brengen.” 

Leisure Park Toversluis trekt jaarlijks meer dan 150.000 bezoekers met zijn scala aan attracties, buitenspeelplaats en diverse eetgelegenheden. “Onze missie is om net iets meer te bieden dan wat de mensen verwachten, en dat alles tegen een goede prijs,” zegt Mario trots. “Het geeft mij voldoening om te zien dat onze visie in de praktijk wordt gebracht.” 

De uitdagingen van het werkgeverschap

Als ondernemer staat Mario voor de uitdaging om het originele concept van het park te behouden te midden van de veranderende wet- en regelgeving rondom het werkgeverschap. Hierbij speelt de 18 jaar lange samenwerking met Connexie een cruciale rol.

Met 15 medewerkers in dienst benadrukt Mario het belang van goed werkgeverschap. “Het is essentieel dat mijn medewerkers op tijd betaald worden en geen problemen ervaren,” zegt hij. “Dankzij Connexie hoef ik me daar geen zorgen over te maken. En als ik wel een keer een vraag heb, kan ik altijd snel bij Connexie terecht. Het voelt alsof iedereen mij kent en mij direct kan helpen. Dat geeft een heel goed gevoel.” 

"

Connexie helpt ons met voorlichting en heldere toelichting op wet- en regelgeving. Ze nemen veel zorg uit handen als het gaat om wettelijke voorschriften, en dat zorgt voor pure ontzorging.”   

- Mario Spetic, Toversluis Family Fun Parc

Samen groeien als visie 

Mario’s groeivisie voor Toversluis is gericht op samenwerking en delen. “We willen blijven groeien, niet alleen in omvang, maar ook in kwaliteit,” zegt hij. “Connexie is daarbij een onmisbare partner. Ik zie het voordeel van Connexie en dat is altijd interessant, voor elke partij. Zij hebben meer kennis van bepaalde zaken dan dat ik ooit zou hebben.”   

Groeien door delen

Mario’s levenshouding wordt dan ook gekenmerkt door het motto “Groeien door delen.” Voor hem betekent dit meer dan alleen zakelijk succes; het vormt de kern van zijn visie op goed werkgeverschap. “Als je met iemand iets deelt, denk aan verantwoordelijkheden, kennis en succes, kom je veel verder dan wanneer je alleen zou handelen,” legt hij uit. “Met allebei hetzelfde belang kom je ook veel verder. Aan het einde van de rit is het weer delen, en zo groeien we allemaal.” 

Het idee van samenwerking en gemeenschappelijk succes vormt de kern van Mario’s ondernemerschap. “Ik geloof dat wanneer je vertrouwen schenkt, je vertrouwen terugkrijgt,” voegt hij toe. “Als je niet te veel eist, wordt er ook niet te veel van je geëist. Door samen te werken en kennis te delen, kunnen we allemaal groeien.” 

In deze visie speelt de samenwerking met Connexie een cruciale rol. “Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met Connexie ons zal blijven ondersteunen bij het realiseren van onze doelen,” zegt hij.

"

Connexie biedt niet alleen ontzorging op het gebied van payroll en HR, maar staat ook altijd voor ons klaar met waardevol advies en ondersteuning. Zo kunnen we samen de best mogelijke werkgever zijn.”   

Toekomstvisie

Met die gedachte in zijn achterhoofd en vol vertrouwen in de toekomst, blijft Mario vastberaden om Toversluis Family Fun Parc naar nieuwe hoogten te brengen, waarbij hij de kracht van samenwerking en delen als zijn leidraad houdt. 

 

0000