Camping TerSpegelt: De weg naar groei en samenwerking met Connexie

Camping TerSpegelt heeft door de jaren heen een stevige missie en visie ontwikkeld. Naast de diepgewortelde toewijding aan het creëren van de beste mogelijke ervaring voor gasten, streeft directeur Michel van Huigevoort ernaar om TerSpegelt te transformeren tot de beste werkgever voor zijn werknemers. Dit betekent niet alleen zorgen voor goede salarissen en arbeidsvoorwaarden, maar ook het waarborgen van naleving van wet- en regelgeving en het bieden van ondersteuning op het gebied van HR. 

Camping TerSpegelt: De weg naar groei en samenwerking met Connexie

Wie is Michel?

Michel, directeur van camping TerSpegelt in Eersel, is een man met een passie voor het vak. Met een start van zijn carrière bij Beekse Bergen en later een camping in Oirschot, is Michel al heel zijn leven bezig met kamperen. Zijn carrière in de recreatie begon bij Beekse Bergen en later een camping in Oirschot. In 2010 startte hij als operationeel manager bij TerSpegelt, wat uiteindelijk leidde tot zijn huidige functie binnen de camping. 

Nu, als directeur van dit familiebedrijf, dat sinds de jaren ’60 is uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de kampeerindustrie, zet Michel zich elke dag in voor een uitstekende gastervaring. Ter Spegelt biedt hoogwaardige accommodaties, van waterlodges tot chalets, en verwelkomt tijdens het kampeerseizoen zo’n 4000 gasten op hun 900 plaatsen. 

Een partner om goed werkgeverschap te waarborgen

De grote groei van TerSpegelt de afgelopen jaren zorgde ervoor dat verschillende HR-zaken een steeds complexere uitdaging vormden. Van een continue veranderende wet- en regelgeving tot het beheer van een grote flexibele schil van medewerkers in de zomer, bleef Michel bij zijn kernfilosofie: focus op de gast. Maar achter de schermen namen deze operationele taken, die ook zeker niet mochten versloffen, steeds meer tijd in beslag. Het was duidelijk dat er een partner nodig was om deze last te verlichten en goed werkgeverschap te waarborgen.

Zo kwam Connexie bijna 10 jaar geleden op Michel zijn pad. De keuze voor Connexie als payrollbedrijf was een weloverwogen beslissing, gedreven door de behoefte aan ontzorging en efficiëntie. Zo kon Michel zich weer kon focussen op zijn core-business en tegelijkertijd goed werkgeverschap waarborgen. Na bijna een decennium van samenwerken met Connexie is Michel erg te spreken over de voordelen die het hen heeft gebracht. TerSpegelt heeft zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: de gastervaring verbeteren en het bedrijf te laten groeien. Dit werd mogelijk gemaakt door een samenwerking met duidelijke communicatie, persoonlijke begeleiding, snelle reactietijden en technisch hoogstaand werkgeverschap. 

 

"

Het is niet dat we het niet konden. Op gegeven moment moet je kiezen. Nu hebben we meer tijd voor de gasten, onze core-business”

- Michel van Huigevoort, Camping TerSpegelt

Gedeelde waarden en visie voor goed werkgeverschap

Payroll heeft niet alleen geholpen bij het verminderen van administratieve lasten, maar heeft ook bijgedragen aan het waarborgen van de waarden van TerSpegelt als werkgever. Door te streven naar het beste voor hun medewerkers, inclusief het kunnen bieden van flexibiliteit, een goed loon en een goede werkomgeving, blijft TerSpegelt een aantrekkelijke werkgever in een competitieve markt. 

Met een oog op de toekomst streeft Michel naar groei in kwaliteit, waarbij Ter Spegelt zich positioneert in het hogere segment van de markt. Connexie zal Michel en zijn team ondersteunen in hun groeivisie. Ze denken flexibel mee binnen het seizoenskarakter van het bedrijf en bieden oplossingen die hen in staat stellen om hun ambities waar te maken.Het is een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en een gezamenlijke visie op goed werkgeverschap.  

"

Als Connexie mee blijft denken binnen ons seizoenkarakter, dan zijn wij tevreden.”

0000