Connexie X Great Place To Work

Bij Connexie hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: we zijn gecertificeerd als een Great Place To Work! Onze visie, missie en handelen voor goed en professioneel werkgeverschap is bekroond met dit erkende certificaat. In dit artikel delen we graag met trots wat deze certificering voor ons betekent en hoe het onze organisatie versterkt. Ontdek waarom Connexie een Great Place To Work is en hoe dit ons onderscheidt in de payrollbranche.

schedule Leestijd 2 minuten
Connexie X Great Place To Work

Het belang van een Great Place To Work

Een Great Place To Work zijn is meer dan alleen een certificering; het is een erkenning van de cultuur en waarden die we koesteren bij Connexie. We begrijpen dat een positieve en ondersteunende werkomgeving van cruciaal belang is om te gedijen als individu en als organisatie. Bij Connexie geloven we in de kracht van teamwork, open communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Door te streven naar goed werkgeverschap zorgen we ervoor dat onze medewerkers zich gewaardeerd en geïnspireerd voelen, wat zich vertaalt naar het leveren van uitstekende diensten aan onze klanten.

De weg naar certificering

Het behalen van de certificering van Great Place To Work is geen gemakkelijke opgave, maar het is een proces dat ons heeft geholpen om onze sterke punten en verbeterpunten als organisatie te identificeren. Het begon allemaal met een grondige evaluatie van onze bedrijfscultuur, leiderschap, medewerkerstevredenheid en vertrouwen binnen de organisatie. Met trots kunnen we zeggen dat we met succes hebben aangetoond dat we voldoen aan de hoge normen van een Great Place To Work.

Het belang van goed werkgeverschap

Goed en professioneel werkgeverschap is voor ons bij Connexie van het grootste belang. We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin onze medewerkers zich gewaardeerd, gehoord en gemotiveerd voelen. We geloven dat gemotiveerde en enthousiaste medewerkers het verschil maken in het leveren van de best mogelijke service aan onze klanten. Dit betekent investeren in hun persoonlijke groei en ontwikkeling, het bieden van een goede balans tussen werk en privé, en het creëren van kansen voor professionele groei en vooruitgang. Bij Connexie hebben we een cultuur waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar stem te laten horen, ideeën te delen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Great Place To Work X Connexie

Bij Connexie draait het niet om het behalen van de certificering; het gaat erom dat we dagelijks een Great Place To Work zijn. Onze medewerkers vormen de ruggengraat van ons succes, en we erkennen het belang van een positieve en ondersteunende werkomgeving voor hun welzijn en prestaties. Samen met alle medewerkers hebben we Connexie gemaakt tot het succesvolle bedrijf dat we nu zijn!

"

Connexie is een hele fijne werkgever. We hebben een prettige bedrijfscultuur waarin je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, maar ook om dicht bij jezelf te blijven. Er wordt goed voor ons gezorgd en de arbeidsvoorwaarden zijn echt top!

- Audrey Schenkels, commercieel medewerker binnendienst

0000