Salarisadministratie

Een partner voor alle verloning, alles op één plek

Naast flexibele medewerkers, heb je misschien ook een aantal fulltime/vaste medewerkers in dienst. Voor deze medewerkers is payroll niet altijd de beste oplossing. Daarom kunnen wij voor onze payroll-klanten ook de salarisadministratie voor vaste medewerkers verzorgen. Bij Connexie bundelen we de gegevens van ál je medewerkers in één overzichtelijk dashboard. Profiteer daarnaast van onze collectieve inkoop voor arbo. 

Service speciaal voor payroll-klanten

Service speciaal voor payroll-klanten

Tijdige en correcte salarisverwerking draagt bij aan werkgeluk van jouw medewerkers

Het correct verwerken van de salarisadministratie is essentieel, niet alleen voor flexibele medewerkers maar ook voor degenen die fulltime werken. Het tijdig en nauwkeurig betalen van salarissen biedt jouw medewerkers zekerheid. Ze kunnen erop vertrouwen dat alles goed geregeld is, en dat zorgt weer voor minder stress en onzekerheid. Jouw medewerkers tevreden houden, betekent dat je hen aan je blijft binden. Iets wat in deze tijd van groot belang is. Het werkgeluk van jouw medewerkers staat op één, doordat we alle aspecten zo soepel mogelijk laten verlopen.

One-stop-shop voor al je medewerkers

Wij begrijpen dat ondernemers het werkgeverschap voor hun vaste (fulltime) medewerkers niet volledig uit willen besteden, maar misschien alleen ondersteuning bij de salarisadministratie willen. Speciaal voor onze payroll-klanten, kunnen wij ook de salarisadministratie voor hun vaste (fulltime) medewerkers verzorgen. Alle overige zaken zoals pensioen, verzekeringen en werkgeverspremies regel je zelf. Jij hebt hier volledig de touwtjes in handen. Profiteer mee van onze arbodienstverlening bij ziekte. Op die manier bieden we een one-stop-shop aan voor al je HR-gerelateerde behoeften. 

Maak vrijblijvend Connexie voor advies!

Elke onderneming is anders. Wil je meer weten over salarisadministratie en payroll via Connexie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw specifieke behoeften en bekijken we hoe wij je hierbij kunnen helpen. Ontdek vandaag nog de voordelen van samenwerken met Connexie en boek jouw adviesgesprek!

0000